| Волейбол |
rus-lan | Дата: Четвер, 28.02.2008, 23:23 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Статус: Offline
| Я хочу запропонувати всім осудити такий вид спорту як волейбол. Хто що думає про цей вид спорту? Яка рейтингова оцінка цього виду спорту в Україні, Європі,Світі? Я займаюсь волейболом вже майже 6 років, і хочу сказати одне: хто хоч раз грав в команді або просто в товариському поєдинку, той розуміє, що це за вид спорту. В нас в Олександрівці він знаходиться на 2 місці після футболу. Тобто один з найпоширеніших видів спорту. Я надіюсь, що волейбол буде процвітати і може через рік два волейбол буде на першому місці.
................................ ............................... ...............................
|
| |
| | |
Boriska | Дата: Субота, 08.03.2008, 13:10 | Повідомлення # 2 |
Шановний
| Ненаю мені більше довподоби баскетбол, але волейбол теж хороша гра.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
|
| |
| | |
SNIKERS | Дата: Вівторок, 22.04.2008, 20:11 | Повідомлення # 3 |
Читач
| Не знаю как ты а я только 1 год хожу на тренировки. Мне очень нравится. Но когда смотриш как твои однокласники играют то это убийство... Я хорошо играю связывающим в 3-ем номере (под сеткой для тех ктоо не знает) Удачи всем! __________________________ Ваш злейшый враг ето аут/out...Добавлено (22.04.2008, 20:11) --------------------------------------------- Ха Как посмотриш так никто ничё не знает...
|
| |
| | |
SNIKERS | Дата: Вівторок, 22.04.2008, 22:40 | Повідомлення # 4 |
Читач
| Вид спорта - хороший, играем с друзьями немного более года (3 раза в неделю). За это время заметил, что реакция улучшилась и скорость игры выросла. Наш тренер считает, что хороший разводящий (3-й номер) это 60 % успеха. Ты SNIKERS - важная фигура, молодец
Я сама неизвестность... Вы меня не видете у вас ГлЮкИ...
|
| |
| | |
Boris27 | Дата: Четвер, 01.05.2008, 23:39 | Повідомлення # 5 |
Читач
| Гострота реакції - добре, але цього мало. Існують ще і правила, тактика і т.д. Наприклад все, що стосується розстановки: при подачі суперника - лінією (ілідугой), при атаці суперника теж 2 варіанти, а при своїй атаці то-ж 2 види розстановки. Коротше - гра по напрузі мозгів не гірша за шахи...
|
| |
| | |
F2air | Дата: Вівторок, 22.06.2010, 21:41 | Повідомлення # 6 |
Знайомий
| Що я можу сказати - волейбол гра цікава! Багато хто полюбляє її! Я сам люблю пляжний більше! А от на Європі Україна посідає досить непогані місця! Додано (22.06.2010, 21:41) --------------------------------------------- За волейбол знаю - що жіноча команда взяла першість і виграла в волейбол в фіналі!!!!!
|
| |
| |
|