Логін :
або e-mail
Пароль:
Соц. мережi:
img Юзербари [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]

Реклама на сайті
Сторінка 1 з 11
Форум » Люди » Взаємовідносини » Цивільний шлюб: за чи проти?
Цивільний шлюб: за чи проти?
 Ystina
Дата: Неділя, 03.08.2008, 12:42 | Повідомлення # 1
Гігант думки
Ранг:
Група: Свої люди
Нагороди: 6
Репутація: « 13 »
Які в кого думки???

Єдина й неповторна
Статус: Offline 
 Arder
Дата: Неділя, 03.08.2008, 21:45 | Повідомлення # 2
Шановний
Ранг:
Нагороди: 13
Репутація: « 15 »
Цивільним шлюбом живуть люди які мають голову на своїх плечах і можуть контролювати свої емоції і не піддаватись під спокусу грандіозної п’янки типу „СВАДЬБА”. Жінок в свою чергу спокушує Весільне Вбрання.
Спішити немає куди, пожили декілька років разом, пізнали одне одного ближче в різних напрямках, а потім вже якщо людей все влаштовує одне в одному, то тоді вже можна і про одруження подумати.
Цивільний шлюб - це до тих пір, до поки ти не зрозумієш, що людина з якою ти живеш не підведе тебе, одним словом з‘явиться довіра до своєї так званої половинки.
І нарешті думка про народження дитини – це найголовніший фактор який примушує думати про офіційний шлюб.
Багато моїх знайомих жили і живуть в цивільних шлюбах, але майже всі вже офіційно одружені, жодна із пар, яка одружувалась після цивільного шлюбу не влаштовувала грандіозної п’янки типу „СВАДЬБА”.

Цивільний шлюб – це в деякій мірі перестрахування від помилок.

Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!

Хотя можно и опровергнуть...!

Minerva
Дата: Понеділок, 01.09.2008, 16:19 | Повідомлення # 3
(: -= Митець =- :)
Ранг:
Нагороди: 11
Репутація: « 10 »
на мою думку жити "дорослим життям" повинні люди,які не просто прагнуть здобути своєрідну незалежність від батьків чи то показати тим самим свою власну самостійність, а дійсно свідомо мислячі особи, які в повній мірі здатні оцінити "за" і "проти" сімейного життя не крізь призму підліткового романтизму, а більш-менш реально smile
переваги цивільного шлюбу: можна дізнатися позитивні і негативні сторони своєї половинки, загальну сумісність характерів і погляди на життя, тощо. проте (для дівчини) дуже важливим є питання, коли річ заходить про вагітність і бажання мати дитину. при "штампі в паспорті" виникає відповідальність, яка так просто не дасть батькові зібрати речі і піти.
особисто я вважаю, що кожен обирає саме те, що йому потрібно. проте законний шлюб дає більше відповідальності один перед одним і усуває зайві хвилювання. ..але, знову ж таки, дізнавшись про коханого/ну більше інформації до шлюбу, можна в більшості випадків уникнути розлучення.

..що стосується самого весілля і його маштабності, то це не є запорукою довговічності шлюбу

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
 Arder
Дата: Середа, 03.09.2008, 14:05 | Повідомлення # 4
Шановний
Ранг:
Нагороди: 13
Репутація: « 15 »
Minerva, Підтримую!

Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!

Хотя можно и опровергнуть...!

MSerega
Дата: Четвер, 04.09.2008, 13:53 | Повідомлення # 5
Ведучий на радіо
Група: Адміни
Нагороди: 16
Репутація: « 23 »
Minerva, Arder, Згоден з вами

TheShadoW
Дата: Понеділок, 22.09.2008, 11:26 | Повідомлення # 6
Металюга
Ранг:
Нагороди: 0
Репутація: « 8 »
и не за и не против. Но Свадьба это не только мечта девушек wink wink biggrin smile
 Minerva
Дата: Понеділок, 22.09.2008, 16:34 | Повідомлення # 7
(: -= Митець =- :)
Ранг:
Нагороди: 11
Репутація: « 10 »
TheShadoW,
..скоріш не весілля є мрією кожної дівчини, а саме весільне вбрання) бо не кожного дня таке одягнеш..і є щось чарівне в тій білій сукні biggrin .проте особисто для мене, ні весілля ні вбрання ні інші церемоніальні атрибути не мають ніякого значення, бо щастя сім'ї це аж ніяк не добавить..інша справа-штамп в паспорті.ось він вже надає певну відповідальність і надійніть, про які зазначала вище

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
 Побєда
Дата: Вівторок, 23.09.2008, 15:29 | Повідомлення # 8
Профі
Ранг:
Нагороди: 4
TheShadoW, в мене багато знайомих (хлопців), які мріють про сам обряд одруження, про те, що їхня кохана одягне гарне весільне вбрання, я от дівчата зовсім не мріють про весільне вбрання (я в тому числі), вони просто хочуть розписатися, а на частину грошей просто поїхати подивитися історичні місця та природні пам'ятки України. А от, як сказала Minerva, штамп - відповідальність...

...Смерть стоит того, чтобы жить,
А любовь стоит того, чтобы ждать...

Повідомлення відредагував Побєда - Вівторок, 23.09.2008, 15:29
 TheShadoW
Дата: Вівторок, 23.09.2008, 20:08 | Повідомлення # 9
Металюга
Ранг:
Нагороди: 0
Quote (Побєда)
в мене багато знайомих (хлопців), які мріють про сам обряд одруження, про те, що їхня кохана одягне гарне весільне вбрання,

Я один из них =) smile smile smile
 ferrari
Дата: Четвер, 17.09.2009, 15:27 | Повідомлення # 10
Профі
Ранг:
Нагороди: 15
Репутація: « 12 »
Штам...ни какой роли не играет )))) если захочет кто-то из супругов уйти, уйдет ))) ребенку насрать, что там у вас в паспорте, свадьба это глупо... но весело ))))
Форум » Люди » Взаємовідносини » Цивільний шлюб: за чи проти?
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Кіровоград: новини та сайти
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
PR-CY.ru
© Неофіційний сайт "Олександрівка Кіровоградської області".

При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове

Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Cтворено Гречаним Антоном в 2007-2012 році.

Без ГМО.

Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга