grantand, Просто супер! Аж заздрісно! :). А скільки туди кілометрів, і яка це область?!
Додано (10.08.2008, 21:01) --------------------------------------------- Було б чудово круіз-турне по Олександрівському р-н., зробить з палатками, казанком з кашею, гітарою та вудками. Можна і десь далі, але я думаю що проїхати по всьому кордону нашого району було б достатньо. Це просто дуже весело 100%!!!! Мені завжди подобались селянські люди. Вони привітно та приязно відносяться до гостей свого села, і нагодують і теплим молоком пригостять зовсім незнайому їм людину. Я раніше, ще в школі, частенько бував в різних селах нашого р-н., на ВЕЛИКУ їздив і завжди мріяв Туристом покататися на велосипеді з палаткою, самому далеко не заїдеш, а ось команди не було з ким поїхати так і загубилась моя мрія!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Хотя можно и опровергнуть...!
Повідомлення відредагував Arder - Неділя, 10.08.2008, 20:00
grantand, Arder, Головківка-це моє улюблене село,тому що воно мені дуже рідне,там живуть усі мої родичі.Село дуже гарне,знаходиться в Чигиринському районі Черкаської області,від Олександрівки недалеко.Поряд з Головківкою знаходиться Холодний яр і Мотроненський монастирь.Місця чудові,варто відвідати,і як зазначив Антон,-класні краєвиди.Просто словами неможливо описати))))) Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
Arder, до Головківки від Олександрівки приблизно 25 км. Щодо таких експедицій, то вже плани є але вони масштабніші за Олександрівський район, плануємо обїхати Кіровоградську область. Поки що всі плани висять в повітрі, як тільки вони стануть конкретнішими і більш реальнішими я думаю що про це буде оголошено на сайті і всі бажаючі зможуть приєднатися до групи. Поки не хочу забігати наперед і більш нічого конкретнішого сказати не можу.
DarkWitch, так, там багато різних чудових місць які слід відвідати, є що подивитися )
Додано (10.08.2008, 23:13) --------------------------------------------- А в Голоківку обовязково потрібно потрапити! Фото просто супер, особливо біля ставка на камінні!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Повідомлення відредагував Arder - Неділя, 10.08.2008, 22:15
Arder, как я тебя понимаю) так люблю где то покататься, посмотреть на местные достопримечательности... вот бы классно было всем вместе куда то поехать!
ксюха, Жага до подорожі це у тебе напевно сімейне Все в твоїх руках!!! На Голоківку, на великах я тільки за (в любий момент)! Навіть фізично розім’ятись буду радий, окрім того побачити гарну місцину! Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Повідомлення відредагував Arder - Неділя, 10.08.2008, 22:32
Мы в 2002-2004 очень любили по району путишевствовать только на мото, и в Головковке были. Иногда под настроение таки подорожи даже лучше чем мчаться по хайвэю, поля пшеницы, сояшныкив красота! Завидую. Ride-to-live
grantand. ти молодець, що знайшов час подорожувати по рідних краях.....тим більше на велосипеді..Я свого часу часто подорожував саме на вело. ( середина 90-х) тому, що автобуси майже не ходили....На жаль не має фото...Зокрема за маршрутами: Несватково - Олександрівка - Ясенове, Несватково - Юрчиха - Кам'янка, Несватково - Бандурово. Уже на авто побували у Бовтишці, Розуміївці (зокрема на Бондарському), Підлісне ( там ставочок не поганий + природа), Михайлівка ( карєр). Чигирин - Медведівка - Мотронинський монастир - Буда. Так що було б бажання - у нас є де подорожувати.......
Додано (25.02.2009, 11:45) --------------------------------------------- grantand. ти молодець, що знайшов час подорожувати по рідних краях.....тим більше на велосипеді..Я свого часу часто подорожував саме на вело. ( середина 90-х) тому, що автобуси майже не ходили....На жаль не має фото...Зокрема за маршрутами: Несватково - Олександрівка - Ясенове, Несватково - Юрчиха - Кам'янка, Несватково - Бандурово. Уже на авто побували у Бовтишці, Розуміївці (зокрема на Бондарському), Підлісне ( там ставочок не поганий + природа), Михайлівка ( карєр). Чигирин - Медведівка - Мотронинський монастир - Буда. Так що було б бажання - у нас є де подорожувати.......