Вiдмiнно Антон! А якби були велiки ХВЗ, то ми б прочитали й про Смiлу!? Я пацаном не раз "подорожував" вашим маршрутом. А в Кам янку варто поiхати просто на день - побувати в парку, музею О.С.Пушкiна, П.I.Чайковського. До речi, саме в Кам янцi вiдбувались (i знiмались ) важливi епiзоди фiльму "Звезда пленительного счастья" - про жiнок декабристiв. А який Тясмин в Кам янцi - це не наш струмок! "Мир вашему дому!" В. С. Высоцкий
grantand, той будиночок, що ти назвав "капличкою", насправді має іншу назву - "зелений млинок". саме тут збиралися декабристи. від млинка був розташований підземних хід до гроту(зобреженому на твоєму фото). раджу ще відвідати музеї, там докладніше дізнаєшся цікаві факти з історії міста). ..взагалі, в Кам'янці багато цікавих історичних пам'яток, на які варто звернути увагу я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
Так от у тому млинку збирались декабристи, про щось розмовляли, щось планували. А "мiсцевий" мельник - все те тайком записував. Потiм усiх i "здав", бо то був таємний агент 3-го вiддiлення з Петербурга, для чого його й прислали. Це правда - в музею узнаєте детальнiше. "Мир вашему дому!" В. С. Высоцкий
Minerva, приїду в літню відпустку то обов'язково відвідаю Кам'янку і заїду до Вас в гості. P.S: твій браток Сашко Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
До мене їхати далеченько, але буду радий бачити! Бо моє мiсто має вже 625 рокiв! Це Тiхвiн, Ленiнградськоi областi А в Тiхвiнi "живе" родич Сашка - потiм з ним познайомлю.
Леонiд, ого! яка краса! вражаюче...але (вибачте за грубість), що ви робите в Україні? Boriska, а я знала що це ти) кам'янку справді варто відвідати, особливо влітку. у нас дуже гарно і майже чистенько)) я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
а я теж була в Кам'янці...та в Кам'янському державному літературно-меморіальному музеї О.С.Пушкіна та П.І.Чайковського побувала...мені сподобалося!і всім раджу відвідати)))
на фото: пістолі для дуелі - саме з таких було вбито Пушкіна
Олю! (Minerva) На пряме питання - пряма вiдповiдь: В iнтернетУкраiнi я роблю те ж що й усi. Спiлкуюсь, шукаю та дiлюсь своєю iнформацiею. Правда не люблю грубощi, обмеженiсть декого(жаль iх!) А ще є й iншi цiкавi сайти й заняття - був би час! Давайте й далi дiлитись "спогадами" про своi подорожi, пригоди, цiкавi подii. "Мир вашему дому!" В. С. Высоцкий
leonid@olexandrivka.info
Повідомлення відредагував Леонiд - Понеділок, 10.03.2008, 17:12
Ystina, Леонiд, здається мені що ваша розмова починає виходити за рамки теми, пропоную вам поспілкуватися в інших місцях...наприклад в аські чи в чаті.
Minerva, незнаю чи чистенько у вас там чи ні але Кам'янку влітку обов'зково відвідаю. Ти сестрички головне жди і я обов'зково приїду до Вас. Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
!!!Міні-подорож до Кам"янки!!! Супер, мі тож раньше такие путишествия устраивали..... Это было КРУТО!!! Вот теперь думаю мож и мне молодость вспомнить :))
MC_Serega, зараз сайгон втратив свою популярність, його витіснили конкуренти..якшо хочеш реально приемно відпочить то краще відвідать "кобилу, тобіш колибу"(гарний інтерьер, відносно дешеві ціни і великий вибір меню) або "за склом"(теж класний інтерьер, велике приміщення, проте дорогувато) я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!